Amenajari interioareIn incercarea de a oferi clientilor nostri toata gama de servicii si a face achizitia- amenajarea-mutarea intr-o noua locuinta cat mai facila, am luat legatura si am incheiat contracte de colaborare cu firme din domeniul constructiilor/amenajarilor interioare.

Bineinteles, prima cerinta imperativa a fost, asa cum ne-am obisnuit deja clientii pe toate celelalte domenii de activitate ale companiei, profesionalism si excelenta in executare. De aceea colaboram doar cu firme care au peste 10 ani vechime in domeniu si o vasta experienta in amenajari interioare de lux peste hotare.

Colaboratorii nostri va vor oferi consultanta profesionala in alegerea materialelor folosite (de ce un material si nu altul, compozitia si modul de actionare a materialelor, etc) pentru a beneficia - la finalizarea lucrarilor de amenajare - de calitatea, eficienta si durabilitatea lucrarilor executate.

Cand vine vorba de amenajari interioare, alegerea materialelor potrivite, micile secrete ale meseriei (care se invata doar din experienta) si atentia deosebita la detalii vor face diferenta dintre o lucrare executata si una foarte bine executata.

Detaliul face diferenta!