Agora Imob

Acasa este coltul meu de rai !

Acasa este locul în care ma refugiez dupa o zi tumultuoasa ! Locul in care imi intemeiez o familie, imi cresc copiii ! Un loc plin de amintiri, speran?e, dorin?e împlinite. Un loc magic pentru fiecare dintre noi!

Un loc de care isi vor aminti urmasii nostri ca fiind locul in care au facut primii pasi, in care au invatat sa mearga cu bicicleta, s-au dat cu sania sau se jucau cu cateii.

Scoala din apropiere in care au invatat primele litere! Banca, parcul sau locul de joaca de care ii leaga amintiri mai personale din adolescenta, etc.

Pentru fiecare dintre noi, acasa inseamna mai mult decat un simplu spatiu de locuit.

Echipa noastra, formata din oameni cu experienta in domeniul administrarii afacerilor, consiliere financiara, bancara, imobiliare, amenajari interioare etc, in?elege acasa. In?elegem ca atunci cand vinzi o casa, nu vinzi doar un spatiu, ci amintiri, sperante, vise… Ele sunt incluse in acea locuinta si nu vor pieri niciodata.

Iar atunci cand cumperi o casa, nu cumperi doar un acoperis deasupra capului, ci un spatiu pe care sa il poti transforma si numi acasa. Un loc in si din care sa incepi o noua epoca din viata ta. Un loc de care, peste ani, sa iti aduci aminte cu drag. Un loc de care te vor lega amintiri, sperante, aspiratii…

Dincolo de vanzare, dincolo de afacere, dincolo de bani – suntem aici sa va ajutam sa va gasiti acasa! Echipa noastra de specialisti va vor ajuta in cautarea, negocierea, tranzactionarea si amenajarea locuintei pe care sa o puteti numi acasa.

Iar peste ani – cand va veti aduce aminte de primele momente petrecute acasa ?i de toate clipele frumoase care va leaga de acest loc – o sa realizati ca totul a inceput cu un telefon sau un e-mail la Agora Imobiliare.